COACHING

Wat is coaching

Coaching is een uitstekende manier om jezelf in korte tijd sterk te ontwikkelen. Je kunt bij mij terecht voor werk en privé gerelateerde problemen. Coaching geeft je snel inzicht en laat je in beweging komen.

Starten met coaching?

Direct starten met coaching?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Coach Eva van der Voorde

Eva volgde haar opleiding aan de Hogeschool Widesheim in Zwolle en is geregistreerd coach bij het NOBCO. Dit is een beroepsvereniging voor coaches die kwaliteitseisen aan haar coaches stelt. Haar methodische werkwijze zorgt ervoor dat je snel bewustwording creëert. Hierdoor maak je sneller een persoonlijke ontwikkeling door. Hoe de coachingsessies er inhoudelijk uitzien, hangt af van jouw ontwikkelingsbehoefte en waar jij je prettig bij voelt.

Lees meer over coach Eva van der Voorde

Hoe werkt coaching

Mijn methodische werkwijze helpt jou doelen te bereiken, je in beweging te krijgen en een verandering te ondergaan.

Tijdens het kennismakingsgesprek licht ik mijn benadering toe en spreken we verwachtingen naar elkaar uit. We gaan aan de slag met een aantal kernvragen:

  • Wat is het probleem?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Waar wil je in gecoacht worden?

De vragen vormen de rode draad van het coachingstraject. Hierdoor is progressie goed te meten. Vervolgens formuleer je doelen en onderzoeken we hoe je die behaalt. Daarna ga je uitproberen, vallen, opstaan en weer verder. Aan het einde van het traject reflecteren we of je zelf verder kunt.

Rol van de coach

Ik ben belangstellend en heb een luisterend oor, ben nieuwsgierig naar je verhaal en straal rust uit. Zelf geloof ik enorm in het effect van coaching en gun dat iedereen. Coaching blijft niet bij denken maar laat je vooral doen.

Daarvoor gebruik ik verschillende technieken zoals kaartspelletjes, oefeningen, opstellingen en verschillende vraagstellingstechnieken. Ik kijk wat bij je past en zet dat in. Ik luister veel, stel vragen en stimuleer je vooral om zaken in de praktijk te brengen.

Het resultaat van coaching

Tijdens de coachingsgesprekken van anderhalf uur maak je in korte tijd een ontwikkeling door, waarmee je anders in je werk of privéleven komt te staan. Je creëert bewustwording waarmee je instaat bent situaties anders te benaderen. Wanneer je eens per twee weken een coachingsgesprek voert, werken we maximaal twee en een halve maand samen. Daarna ben je instaat zelf volgende stappen te zetten.

Starten met coaching?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.