Mediator & Coach Eva van der Voorde

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Eva van der Voorde. Sinds 2011 ben ik geregistreerd mediator en sinds 2015 gediplomeerd coach. Naast mijn werkzaamheden als mediator en coach ben ik parttime griffier bij de gemeenteraad van Landsmeer.

Mijn praktijk

In het rustieke Ursem, gelegen tussen Heerhugowaard en Hoorn, heb ik een praktijk aan huis. Met uitzicht op de bomen rondom mijn tuin, is dit een zeer geschikte plek om rustig te werken aan het herstellen van relaties of persoonlijke ontwikkeling. De bomen in mijn logo zijn geïnspireerd op het uitzicht vanuit mijn praktijkruimte.

Meer over mediation | Meer over coaching

Waarom doe ik dit

Als betrokken en enthousiast persoon zet ik mij graag in voor mijn omgeving. Zo ben ik sinds 2012 vanuit mijn mediatorschap buurtbemiddelaar. Ook trek ik er graag met een prikstok op uit om de omgeving te ontdoen van plastic en ander afval.

Ik ben social en erg betrokken bij mijn omgeving. Dat maakt dat ik graag mensen help om verder te komen in het leven. Of dat gaat om persoonlijke ontwikkeling of het oplossen van een uit de hand gelopen conflict. Ik haal er enorm veel voldoening uit om mensen te zien groeien of nader tot elkaar te brengen. Dat inspireerde mij om mediator en coach te worden.

Mijn aanpak

Ik heb een persoonlijke aanpak en met mijn humor weet ik regelmatig situaties te kantelen. Vanuit een methodische werkvorm weet ik ieder probleem op te pakken. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een conflict of een persoonlijk ontwikkelingstraject. We maken afspraken waarvan ik zorg dat ze worden nageleefd. Zo blijven we op het juiste pad en krijgt iedereen genoeg ruimte om zichzelf te zijn en zijn of haar hart te luchten.

Lees meer over mijn specifieke aanpak voor mediation en coaching.

Direct een afspraak maken?

Heb je nog geen idee of coaching of mediation iets voor jou is?
Maak dan een vrijblijvend een kennismakingsgesprek.